top of page

This was Antwerp Pride 2020, 15.000 times ‘Thank You!’

Dit was Antwerp Pride 2020. Een editie die we ons nog lang zullen herinneren. Met non-stop veranderende corona regels die het organiseren van een groots event zo goed als onmogelijk maakten.

En dat begrijpen we ook. Want niets is belangrijk dan de veiligheid en de gezondheid van onze bezoekers.

Daarom besloten we het dit jaar over een andere boeg te gooien. Maar de Antwerp Pride zeker wel te laten doorgaan. Kleinschalige events, meer visibiliteit in de stad, onze ‘Trail of Stories’ én een website boordevol video.

En na het weekend is het dan tijd om de balans op te maken. En daarom kunnen we je nu 15.000 keer dankjewel zeggen. Want dat is het unieke aantal bezoekers wat tijdens Antwerp Pride 2020 een bezoekje bracht aan onze website.

En dat voor het bekijken van de unieke kortfilms, de verhalen van onze portretten of misschien wel één van de DJ-sets die we hebben opgenomen in een lege Red&Blue.

Meer dan 4.000 kijkers stemden regelmatig af op ons televisiekanaal PRIDE.TV.

En als je iemand hebt gespot in Antwerpen met een smartphone in de hand. Dat kan! Want onze QR codes zijn ook een kleine 2.000 keer gebruikt.

De filmpjes van onze ‘helden’ vielen duidelijk in de smaak, want 10.000 kijkers hebben genoten van de verhalen die werden verteld.

We hopen er volgend jaar terug te staan op de vertrouwde manier. Met een heuse parade en events zoals onze ‘Human Rights Friday’. Maar dit jaar hebben jullie het digitale alternatief in elk geval gesmaakt. Ook de coronaproof rondleidingen en tentoonstellingen werden duidelijk gesmaakt.

Daarom – opnieuw – 15.000 keer dankjewel voor de steun en de support. Happy Pride en we zien graag volgend jaar in Antwerpen!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page