top of page

SodaStream en actrice Laverne Cox presenteren Pride-video met Cox als LGBTQI+-superheldin

Deel je persoonlijke Pride-verhaal op Antwerp Pride en win een exclusief Rainbow Story-bruiswatertoestel

Naar aanleiding van Antwerp Pride presenteert SodaStream de video ‘Rainbow Story’, met de Emmy-genomineerde actrice en prominente trans-voorvechtster Laverne Cox.


In de film speelt Laverne de hoofdrol als superheldin en worden we meegenomen naar belangrijke momenten in haar leven. We zien de Amerikaanse actrice evolueren van haar kindertijd en de uitdagingen die dat met zich meebracht tot de sterke vrouw die ze vandaag is. Ze neemt deel aan belangrijke mijlpalen voor LGBTQI+-rechten en viert haar persoonlijke verwezenlijkingen, waarvan sommige een primeur waren voor de transgemeenschap over de hele wereld. Met de video moedigt Laverne iedereen aan om zijn of haar eigen regenboogverhaal met trots te delen.


Antwerp Pride Naar aanleiding van Antwerp Pride in augustus brengt SodaStream ook de limited edition ‘Rainbow Story’-box uit. Het pakket omvat een gestroomlijnd matzwart bruiswatertoestel, een unieke herbruikbare fles met kleurrijke draagkoord, en zes regenboogstiften om persoonlijke pride-verhalen te schrijven of te illustreren op het toestel. De Rainbow Story-box is niet te koop maar exclusief te winnen via verschillende wedstrijden voor en tijdens Antwerp Pride.

Voor het derde jaar op rij werkt SodaStream International samen met ILGA World, een wereldwijde LGBTQI+-organisatie, en zal een bedrag worden gedoneerd. In België is SodaStream opnieuw sponsor van Antwerp Pride.

SodaStream: makkelijk én milieuvriendelijk SodaStream-bubbels zijn beter voor de consument – gezond, gemakkelijk te maken, licht om te dragen – en beter voor de planeet, waarbij duizenden plastic wegwerpflessen worden vervangen door één herbruikbare SodaStream-fles. In België is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Carrefour, Colruyt, Coolblue, Delhaize, Hubo, Krëfel, MediaMarkt en Vanden Borre.

WIN EEN SODASTREAM RAINBOW STORY BOX Wil je kans maken op een exclusieve Rainbow Story Box (uniek beschrijfbaar bruiswatertoestel + herbruikbare fles + regenboogstiften)? Post dan jouw persoonlijke ‘regenboogboodschap’ op Instagram, voor 16 augustus 2021, met hashtags #SodaStream_rainbowstory én #antwerppride. De mooiste, ontroerendste, krachtigste… boodschap wint een exemplaar! Ook op de SodaStream-stand op de Pride Village (14 en 15 augustus op het Operaplein) kan je originele Rainbow-toestellen winnen!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page