top of page

Een uniek juweel

Nico Taeymans is geen onbekende voor de liefhebber van het betere juweel. Antwerp Pride is dan ook zeer verheugd dat hij naast een kunstwerk ook een ring voor Antwerp Pride heeft ontworpen.

Nico Taeymans en zijn echtgenote Nadja dragen onze regenboogfamilie al langer een warm hart toe. Nadja vertelt dat het boek ‘Julian’ van Fleur Pierets haar erg heeft aangegrepen. Het sympathieke koppel schrok ervan dat de aanvaarding van LGBTQIA+ mensen nog zo moeilijk kan liggen. Zo rijpte bij hen het idee om zich te engageren voor Antwerp Pride.


Ring

Nico ontwierp een ring met als inscriptie #notjustwords.­Deze ­ring,­ gemaakt ­uit ­tin,­ moet een herinnering zijn aan de Antwerp Pride van dit jaar, benadrukken ze. “Het is niet zozeer dat mensen ‘een Nico Taeymans’ zullen kopen, maar wel een ring die verwijst naar de Antwerp Pride in 2021,” gaat Nadja verder.

Wil je dit bijzondere kleinood kopen? Haast je dan snel naar het Antwerp Pride Village of de webshop. Wat nieuw is dit jaar: wie ‘Vriend van de Pride’ wordt, krijgt meteen de ring cadeau!

Kunstwerk

Nico’s engagement inspireerde hem tot een kunstwerk voor Antwerp Pride. Wat dat gaat worden is nog even geheim, maar het werk zal onthuld worden tijdens de openingsavond van Antwerp Pride. “Wat er daarna met het kunstwerk gebeurt, staat nog open. Het zal een eigen leven gaan leiden, hopen we,” aldus nog Nadja.

“Ook voor ons is dit spannend, want Nico komt nu ook naar buiten als kunstenaar en niet alleen als juweelontwerper. ”Wie het werk van Nico Taeymans kent, weet dat het alleen maar een succes kan worden.”


Praktisch

De ringen zijn te koop in het Antwerp Pride Village en via de Antwerp Pride webshop. De opbrengst gaat naar de organisatie van Antwerp Pride. De oplage is beperkt.

Wil je het werk van Nico beter leren ken­ nen? Surf dan naar www.nicotaeymans.be of volg @nicotaeymans op Instagram.

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page