top of page

De route naar Antwerp Pride

MET DE AUTO

wanneer je komt vanuit

1) AMSTERDAM/UTRECHT/DEN HAAG/BREDA Neem vanaf Breda de A19 rechtdoor naar Antwerpen.


2) PARIJS Neem vanaf Parijs de A1 naar Rijsel. Neem na 'Combles' de A2 richting 'Bergen/Mons'. In Bergen/Bergen volg je de E19 naar Brussel. Op de R0, ring rond Brussel, volg Antwerpen op het knooppunt 'Machelen'. Reis verder op de A1/E19 tot je je bestemming bereikt.

3) KEULEN/ AKEN Neem vanaf Keulen de A4/E314 en rijd voorbij Aken. Rijd steeds rechtdoor door een klein stukje Nederland België in op de A2/E314. Volg Antwerpen op het knooppunt Lummen over de E313.

Reis verder tot je je bestemming bereikt.


4) DUISBURG / EINDHOVEN Neem vanaf Duisburg de A40/E34 naar Venlo bij de Nederlandse grens. Reis verder over de A67/E34 voorbij Eindhoven. Vanaf de Belgische grens reis je verder over de A21/E34 tot aan de kruising met de E313. Rij rechtdoor tot je Antwerpen bereikt.


PARKEREN IN DE STAD

Voor de meeste parkeergelegenheden in Antwerpen moet betaald worden. Parkeren in het centrum is natuurlijk duurder dan er omheen.


Ga naar www.parkereninantwerpen.be voor gedetailleerde informatie over parkeermogelijkheden.MET DE TREIN

Wie Antwerpen per trein bezoekt, eindigt zijn reis in het prachtige Centraal Station. Het werd gebouwd in 1905 en onlangs gerenoveerd. Het strekt zich nu uit tot twee verdiepingen onder de grond. Het station wordt algemeen beschouwd als een van de mooiste voorbeelden van spoorwegarchitectuur ter wereld.


1) EUROSTAR vanuit Londen

Bezoekers uit Engeland vinden goedkope tickets naar Brussel/Antwerpen als ze vroeg van tevoren boeken.

2) THALYS vanuit Parijs, Amsterdam, Keulen, ...

Vanuit Frankrijk, Duitsland en Nederland biedt Thalys een geweldige service tegen betaalbare prijzen.


3) BELGISCHE SPOORWEGEN

Opgelet, als je uit het buitenland komt en met Eurostar of Thalys reist, kan het zijn dat je treinticket ook het gebruik van de reguliere Belgische spoorwegen omvat.


Thalys diensten komen rechtstreeks in Antwerpen aan. Passagiers van de Eurostar kunnen zonder extra kosten gebruik maken van de Belgische spoorwegen om van Brussel (Brussel-Zuid) naar Antwerpen te reizen.


MET HET VLIEGTUIG


Antwerpen is gemakkelijk bereikbaar via verschillende luchthavens, Antwerpen Airport, Brussels Airport, Charleroi Airport en Eindhoven Airport. Alle luchthavens zijn per trein verbonden met Antwerpen (Eindhoven via Breda).


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page