top of page

Bart Abeel stopt als voorzitter Antwerp Pride

Na 15 jaar stopt Bart Abeel als voorzitter van de raad van bestuur van Antwerp Pride. Dat werd afgelopen weekend bekendgemaakt.

Hij geeft de fakkel door aan Geert van Praet met een nieuw herschikt raad van bestuur.

Bart Abeel: “Vijftien jaar is een mooi moment om deze stap te zetten. Ik blik met heel veel plezier, dankbaarheid en trots terug op alles wat we in Antwerpen verwezenlijkt hebben sinds dat ideetje in 2007 toen het helemaal nog niet zo evident was als vandaag om de stad onder te dompelen in regenboogkleuren. Het stemt mij bijzonder blij dat Antwerp Pride tot een breed gedragen en liefdevol evenement van verbinding is gegroeid. Er is een enorme weg afgelegd die ik natuurlijk niet alleen heb gewandeld. Mijn oprechte dank is dan ook groot aan iedereen met wie ik de afgelopen vijftien jaar heb mogen samenwerken aan Antwerp Pride. Voorzitter zijn was een bijzonder voorrecht. Ik zal me nog achter de schermen bezighouden met de organisatie van de festivals en het bedrijvennetwerk, maar ik weet dat ik de organisatie in uitstekende handen laat. Ik wens Geert en het hele team alle succes toe. Love united.”

Namens heel de organisatie van Antwerp Pride willen we Bart Abeel én jullie, onze vrijwilligers, bedanken voor jullie inzet, motivatie en prachtige glimlachen het hele jaar door.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page