top of page

Lifestyle zender OUTtv breidt uit in België


Vanaf vandaag zal OUTtv onderdeel uitmaken van het basispakket bij Proximus in België. OUTtv is dé Vlaamse lifestyle zender voor de gay- en open-minded, die sinds 2011 internationaal succesvolle tv-programma’s, award-winning arthousefilms, populaire tv-series en lokale producties in Vlaanderen uitzendt zoals Mister Gay Belgium en de Antwerp Pride. OUTtv biedt een breed scala aan programma’s die de diversiteit van haar publiek weerspiegelt; van EUROSONG tot RuPaul’s Drag Race, nieuwe tv-series als Veneno, Toy Boy en Drag SOS tot bekroonde films vanuit de veelgeprezen filmcatalogus van Cinemien

Proximus:

“Proximus streeft er steeds naar om de content die het aanbiedt zo aantrekkelijk en divers mogelijk te maken voor onze klanten. Het opnemen van OUTtv in ons basisaanbod sluit hier perfect bij aan. Wij wensen onze klanten veel kijkplezier”

OUTtv:

“Ik ben trots dat we dit jaar ons tienjarig OUTtv jubileum in België mogen vieren met het toevoegen van OUTtv aan het basispakket van Proximus en alle trouwe klanten van Proximus mogen entertainen én informeren met onze programmering. Want je hoeft niet gay te zijn om naar OUTtv te kijken. De Belgische samenleving heeft zich de afgelopen jaren snel ontwikkeld als het gaat om de acceptatie en zichtbaarheid van de LGBTQI+-gemeenschap. De aanwezigheid en uitbreiding van onze tv-zender bij Proximus getuigt van die ontwikkeling. Onze levensstijl is nu permanent zichtbaar voor ruim 3 miljoen huishoudens en verankerd in het Belgische medialandschap via OUTtv”. – Oprichter en CEO Marc Putman.

OUTtv is vanaf vandaag bij Proximus in Vlaanderen te zien via het basispakket op kanaal 94 en in Brussel op kanaal 344 . OUTtv is ook te ontvangen in het basispakket van Telenet op kanaal 52 en bij Orange op kanaal 38

Over OUTtvOUTtv is het lifestyle televisiekanaal voor de gay en open-minded te ontvangen via verschillende Europese kabelexploitanten, telecomproviders en haar eigen VOD-service OUTtv Pro in meer dan 12 landen. Samen met de Duitse dochteronderneming Pro-Fun Media en het Nederlandse Cinemien bedient OUTTV Media het gehele scala van film- en video-exploitatie: zowel de promotie als lancering van films, documentaires en tv-series in de bioscoop én op DVD/ Blu Ray, maar ook de digitale exploitatie via OUTtv ‘s eigen kanalen en externe platforms zoals ITunes, Amazon Prime en Google Play behoren tot de dagelijkse business.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page